Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Pohjois-Atlantin liitossa toimivien kolmansien valtioiden edustustojen ja edustajien asemasta

Valtioneuvoston asetus Pohjois-Atlantin liitossa toimivien kolmansien valtioiden edustustojen ja edustajien asemasta tehdystä sopimuksesta 30.11.2023/1053 (SopS 76/2023)

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Brysselissä 14 päivänä syyskuuta 1994 tehty sopimus Pohjois-Atlantin liitossa toimivien kolmansien valtioiden edustustojen ja edustajien asemasta on voimassa 29 päivästä marraskuuta 2023 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt sopimuksen 17 päivänä marraskuuta 2023. Hyväksymiskirja on talletettu Belgian kuningaskunnan hallituksen huostaan 29 päivänä marraskuuta 2023.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 30 päivänä marraskuuta 2023.

Sopimus Pohjois-Atlantin liitossa toimivien kolmansien valtioiden edustustojen ja edustajien asemasta

Ottaen huomioon rauhaa ja yhteistyötä koskevan julistuksen, jonka antoivat Pohjois-Atlantin neuvoston kokoukseen Roomassa 7 ja 8 päivänä marraskuuta 1991 osallistuneet valtion- ja hallitusten päämiehet ja jossa vaadittiin perustamaan Pohjois-Atlantin yhteistyöneuvosto, sekä Pohjois-Atlantin yhteistyöneuvoston 20 päivänä joulukuuta 1991 antaman julkilausuman vuoropuhelusta, kumppanuudesta ja yhteistyöstä,

pannen merkille sen kutsun rauhankumppanuuteen, jonka Pohjois-Atlantin liiton jäsenvaltioiden valtion- ja hallitusten päämiehet esittivät ja allekirjoittivat Pohjois-Atlantin neuvoston kokouksessa Brysselissä 10 päivänä tammikuuta 1994,

tietoisina tarpeesta määritellä liitossa toimivien kolmansien valtioiden edustustojen ja edus...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.